Verzenden & retourneren

Je Friday Packs worden gratis verzonden.

Alle bestellingen die voor 15:00 besteld zijn worden de volgende werkdag bezorgd. We gaan ons uiterste best doen om ook op zaterdag te bezorgen, want hey, na een leuke Friday, kun je zaterdag wel wat Feel Good in je leven gebruiken.

 

Retourbeleid

Niet goed geld terug. Dat willen we je graag beloven. Maar gezien de werking van ons product een klein beetje afhankelijk is van hetgeen je zelf in je kop geduwd hebt, moeten we natuurlijk voorzichtig zijn met wat we zeggen.

Freddy zweert bij de selectie. Alle gebruikers in zijn netwerk ook. Dus mocht jij niet tevreden zijn dan we zeer benieuwd naar je verhaal.

Stuur een mailtje waarin je vertelt wat je allemaal gedaan hebt en wij beloven je om je klachten zeer serieus in behandeling te nemen.

Vul ook even dit formulier in.

Een ongeopende pack met een volledige inhoud, mag uiteraard geretourneerd worden. Mocht je op een verjaardag aankomen zetten en je beste mattie heeft al 6 blauwe zakken op de kast staan, dan snappen we uiteraard dat je graag gebruik wilt maken van de retour service.

Nog slimmer is natuurlijk om de pack zelf te houden, dan weet je zeker dat jouw volgende weekend na vrijdag ook weer helemaal top is.

De verzendkosten van het retouren betaal je in eerste instantie zelf, deze hebben wij namelijk al voor je betaald bij de aankoop van je pack.

Retouren mag naar:

Retour tav:
Friday.nl BV
Klokgebouw 195
5617 AB Eindhoven