Het verhaal

Friday.nl, zie het als een stoute jongens droom. En meisjes in dit geval. Als dit er 10 jaar geleden was hadden wij er op heel veel feestjes lekker warmpjes bij gestaan. Als levensgenieters in hart en nieren gaan we al wat jaartjes mee. De eerste party's in 2000, iedere week verschillende borrels en in de zomer uiteraard los op verschillende festivals. Maar dan.. ieder weekend ergere koppijn, meer drank nodig om er bovenop te komen, door de weeks keihard presteren én de op iedere verjaardag weer met een saaie fles drank aan komen omdat je geen inspiratie en tijd hebt voor iets anders.

 🎈 🎈 DAT MOET ANDERS KUNNEN 

Tijdens het reizen kwamen we in aanmerking met verschillende anti-kater middelen. Tijdens het sporten met veel vitamines, mineralen en sportvoeding. Tijdens het feesten met coole andere spullen. Er loopt hier ook nog een levensechte koningspoedel rond. En Freddy was geboren. 
Freddy is de ultieme afspiegeling van wie wij zijn en hij zorgt ervoor dat jullie het allemaal net iets beter gaan hebben.

💊 Let's have some fun!

Met onze Friday Packs heb jij gegarandeerd een beter weekend! Want als jij je de dagen erna ook nog goed voelt en gewoon door kunt gaan, is er helemaal niets mis met een weekendje lekker doorpakken!
#endoor #forbetterweekend #freddyfriday

🍻 Cheers!
 

Nog even dit.. 👍
We weten dat je tijdens het drinken van een glas alcohol of het uit je plaat gaan op een feest ook niet continu wilt worden herinnerend aan de gevolgen.. maar in dit geval.. je bent nuchter.. willen we je er toch op wijzen dat je heel even kijkt. Wij zorgen dat je kop er weer op geschroefd wordt als deze er in het weekend helemaal vanaf ligt!
 
Anti kater middelen     Vitamine & mineralen  
            
En weet.. alleen geheel onthouding werkt beter :D


Friday.nl is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van alcohol- of drugsgebruik!

Belangrijke waarschuwing: de inhoud van onze packs zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, feestende dames die borstvoeding geven, diabetes patiënten, als je last hebt van hypoglykemie, als je jonger bent dan 18, als je antidepressiva gebruikt. En uiteraard buiten bereik van kinderen houden.