Kislip

Tijdens Freddy's reis door Azië werd hij regelmatig wakker met een zieke kater. Liggen in een krakend stapelbed, nadenkend over de nacht ervoor. Hoe ben ik in hemelsnaam hier terecht gekomen.. Het zelf gebrouwen bier, de shotjes uit flessen zonder etiket. De hoogte tijd om iets dieper in de gevolgen van alcohol te duiken.
 

Dat alcohol niet best is voor je lever weten we allemaal. Maar dat er wel degelijk een enzym is dat helpt om de alcohol snelle af te breken, dat wist Freddy zelfs een paar jaar geleden nog niet.
In het menselijk lichaam zorgt ALDH voor een snellere vermindering van gifstoffen, met name alcohol / ethanol en dus de kater tegengaan. ALDH wordt van nature geproduceerd tijdens de gisting van geselecteerde Aziatische rijstvariëteiten, dit is toegevoegd aan een klein bruin tabletje genaamd Kislip en is Freddy's nieuwe favoriet om zich beter te voelen. 

Kislip is een voedingssupplement met het enzym ALDH. 
Voor de beste werking los je 2 tabletten langzaam op in je mond. Omdat Freddy zelf heeft ervaren dat dit best even duurt, heeft hij verschillende dingen geprobeerd en is hij erachter gekomen dat kauwen of doorslikken ook werkt. Houd je aan het maximum van 6 tabletten per dag.

ALDH in het lichaam
ALDH is een lichaamseigen enzym dat overal in het lichaam wordt aangetroffen, vooral in de lever. Het is verantwoordelijk voor de afbraak van acetaldehyde, een potentieel schadelijk tussenproduct dat het gevolg is van het metabolisme van alcohol / ethanol. Iedereen kan een ALDH-tekort hebben maar vooral in de Aziatische bevolking lijdt 40-45% aan een te laag ALDH-niveau.

Heel natuurlijk

Verkregen uit gefermenteerde rijst

Hoe ALDH in het lichaam werkt

De belangrijkste functie van ALDH is de binding en dus verwijdering van (giftige) afvalstoffen in het lichaam, vooral in de lever en in de cellen. Het afval wordt in zijn onschadelijke afzonderlijke delen afgebroken en uitgescheiden.

Supplement
ALDH komt niet alleen van nature voor in het menselijk lichaam, maar het wordt ook uit de natuur gewonnen: vergisting van rijst geeft ons ALDH. Gistende rijst extraheert het enzym ALDH met de toevoeging van biologische celculturen. In Kislip wordt alleen rijst gebruikt uit zorgvuldig geselecteerde tropische teeltgebieden in Zuidoost-Azië.

Gebruik:
Kan laxerend zijn als het overmatig wordt geconsumeerd. Buiten bereik van kinderen houden. Koel, droog en beschermd tegen licht bewaren. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging voor een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl. Vitamine C en magnesium helpen vermoeidheid en vermoeidheid te verminderen.

Ingrediënten:
Gefermenteerde rijst 50%, Dextrose, Carrier: Xylitol E967, Zuurgraad: Citroenzuur E330, Appelconcentraat, Appelpoeder, Magnesiumstearaat, L-Menthionine, Vitamine C, Losmiddel: Siliciumdioxide E551, Zoetstof: Steviolglycoside E960, Melkzuurbacteriën, Melkzuurbacteriën Lactose, suiker, magere melkpoeder, weipoeder, maltodextrine, hyaluronzuur, hulpstof: natriumcarboxymethylcellulose E466.
Voedingssupplement met gefermenteerde rijst, magnesium, vitamine C en melkzuurbacteriën, met appelsmaak, met suiker en zoetstoffen.
10 zakjes van 2 tabletten = 15 g


Friday.nl is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van alcohol- of drugsgebruik!

Belangrijke waarschuwing: niet te gebruiken door zwangere vrouwen, feestende vrouwen die borstvoeding geven, diabetes patiënten, als je last hebt van hypoglykemie, als je jonger bent dan 18, als je antidepressiva zoals SSRI’s en MAO remmers gebruikt. En uiteraard buiten bereik van kinderen houden.