Jake bar

VITAMINBAR

Ken je dat gevoel? Je wordt wakker met een GIGA kater. De ergste ooit! (of zei je dat vorig weekend ook?) Je kop knalt uit elkaar. (of wellicht heb je dit al opgelost met een van de andere dingen uit de Friday Pack) Nu die lege maag nog. Je loopt naar de koelkast.. trekt hem open.. OH NOOOO
 #Legekoelkast
 
Wij hebben de oplossing! Want een goed gevulde maag is het halve werk! Alle voedingsstoffen die je nodig hebt, plus een kopje koffie, in één reep. Ontbijt? Check.

Wij testen een aantal repen, en Jake sprong er met vlag en wimpel bovenuit! Geen moeilijk gedoe, hup snel eten.. en terug maar bed.
Of... door!

Freddy loves Jake

Eet gezond waar jij dat wilt
'De Vitaminbar is een lichte maaltijd of stevig tussendoortje met elke voedingsstof die je lichaam nodig heeft. De repen zijn plantaardig en veganistisch. De ingrediënten in Jake vormen de bron van de voedingsstoffen.
Met 19-20 gram eiwit per reep is de Vitaminbar rijk aan eiwitten. Haver, rijst en erwten zijn de bronnen van het eiwit. De mix aan vezels helpen bij een goede stofwisseling. In elke reep zit tenminste 25% van elke vitamine en mineraal en vormt zo een goede basis voor je dag.
Alle ingrediënten in Jake zijn gekozen om bij te dragen aan het voedingswaardeprofiel. Dat betekent dat naast al het goede, er geen van het slechte inzit. Jake is soja-vrij, lactose-vrij, dier-vrij en veganistisch.'

*Bron: Jakefood.com 

 

 

 

Jake Banana