Blowfish

Een Blowfish-tablet bevat 500 mg aspirine en 60 mg farmaceutische cafeïne en is verwerkt in de vorm van een bruistabletten.

Dat klinkt simpel, horen we je denken. En dat is het eigenlijk ook. Blowfish is Freddy's nummer een aller tijde. Het geeft je alles wat je nodig hebt om je snel beter te voelen: een snelle effectieve pijnstilling tegen die giga harde kop. Een oppepper, lekker bruisje en natuurlijk water voor die ongelooflijke nadorst.

Freddy Friday Blowfish
Voor het water zorg je zelf, maar toch. Drop de tabletten in een glas water, wacht even tot ze volledig zijn opgelost en drinken maar. Blowfish regelt de rest.
Deze Amerikaanse power tabletten zin speciaal ontwikkeld voor mensen zoals Freddy en jij. Het werkt snel en is doet hard z'n best om lief te zijn voor je maag. 

Anti kater Blowfish

Het bruisje en de medicinale cafeïne werken beter dan een kop koffie. Koffie is een sterke producent van maagzuur, en dat is nou net niet wat je maag nodig heeft na een heftige nacht vol alcohol.
2 tabletten bevatten 120 mg cafeïne, ongeveer evenveel als een kop koffie. Mocht je gevoelig zijn voor cafeïne, begin dan met 1 tablet. Bijpakken kan nog altijd ;)  

#Endoor Friday.nl


Blowfish ingredients