#safethesummer

News

Wat een week! Een bizarre tijd, alsof we in een rollercoaster zitten. We gaan wel, we gaan niet. We gaan toch, ookal voelt het vreemd. Donderdag worden we uit Frankrijk gebeld: Freddy mag komen draaien in een tent hoog in de bergen in de stralende zon. Een euforisch moment want Freddy houd van sneeuw, van zon en goede muziek.

Toch niet naar Tomorrowland Winter

Vrijdag ochtend breekt Freddy z’n been en dan is de Tomorrowland Winter droom definitief voorbij. Dit kan toch niet? Wat is dit voor een seintje vanuit het universum? 

Nu 3 dagen later zit heel Frankrijk op slot en sluit bijna heel Europa de grenzen. Wow. Dit been in niet voor niets gebroken.

De horeca ligt stil, de festival wereld staat voor een van de onzekerste periodes ooit. Het ene na het andere event wordt afgeblazen. Het coronavirus grijpt om zich heen. Rutte sprak het volk vandaag toe. De economie krijgt een dreun.

Maar naast alle dramatische gebeurtenissen ontstaan er ook mooie initiatieven. Mensen zoeken elkaar op, al dan niet online. Want thuis met te veel personen is natuurlijk net niet de bedoeling.

En daar zit Freddy dan. Met z’n packs voor feel good spul. Maar we gaan door. Want juist in deze tijden kan iedereen wel een oppepper gebruiken. Wij zorgen voor een mooie samenstelling van producten die je beter laten voelen, zorgvuldig uitgezochte natuurlijke anti kater middelen, supplementen om je vitamines en mineralen aan te vullen. Want juist nu is het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen!

💪🏻 Stay healthy & safe ☀️

$safethesummer