FREDDY FRIDAY achter de decks

News

FRIDAY op OFF Tomorrowland Winter

Helaas.. het Corona virus heeft er voor gezorgd dat de Franse overheid, en inmiddels ook de Nederlandse regering, genoodzaakt zijn om alle grote evenementen te cancellen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Volkomen begrijpelijk natuurlijk. Maar wel enorm balen! Zeker omdat we er al een jaar naar uitkijken en omdat we keihard hebben gewerkt om alles af te krijgen voor vrijdag 14 maart zodat de eerste packs mee konden in een busje naar Frankrijk.

Een paar kekke foto's schieten in de sneeuw. Mooie gesprekken voeren met feestende party peeps en wellicht nog een groepje mensen blij maken met de allereerste FRIDAY Feel good packs die er zijn.

Toen Tomorrowland Winter afgelopen week liet weten dat het festival definitief is afgelast stonden we voor een moeilijke keuze.. Aangezien niet het hele FRIDAY team kan skiën en we echt voor het feest gingen slaat de twijfel toe. Maar naarmate er meer zonnetjes op de weerberichten verschijnen en er vanuit Frankrijk steeds meer berichten komen dat er ook OFF feestjes worden georganiseerd, was de keuze snel gemaakt.

We nemen ons verlies, annuleren de boel en boeken een ruimer appartement waar iedereen zich ook even kan terug trekken als het te veel wordt, en we gaan er een mooie week van maken.

Vanmiddag kwam er helemaal mooi nieuws! Een telefoontje vanuit Frankrijk bevestigde dat FREDDY mag komen draaien op een van de feestjes. Dat betekent dus dubbel feest!

Freddy draait op MAGICAL WINTER OFF in Bar Bichette.


Le bar bichette

En ondanks de heftige aankondigingen van het kabinet omtrent het Corona virus in Nederland, nog meer goed nieuws hier op kantoor.


De PACKS zijn binnen! 

Friday Yellow Pack